tirsdag den 29. april 2008

Whitsunday-salling, Avatar

Vi ankom meget tidligt om morgenen til vores hostel, Beaches, paa Arlie Beach, hvor vi brugte et par dage nede ved lagoonen (det er saadan, at man ikke maa svoemme i havet, da der er jellyfish) inden vi skulle afsted med Whitsunday-salling i 3 dage.
Vi skulle moedes med vores nye gruppe nede ved havnen kl 8.30, hvor efter vi blev laesset ombord paa katemaranen, ved navn Avartar, og afsted ud paa havet det gik. Den foerste dag var det ret blaesende saa vi blev begge soesyge, men efter et par timer med vild soegang kastede vi anker ved det flotteste sted. Her fik vi saa lov til at finde vores stingersuits frem, saadan en dragt man skal have paa hver gang man gaar i vandet, fordi det stadig vaek er saesson for de draebende jellyfish, og finde en snorkelmaske som passede (klarede Julie ikke ret godt saa hun maatte have en skumpoelse af svoemme med haha) og hoppe ud og kigge paa alle de smukke koraler og fisk der var i vandet. Vi kom op i baaden igen, sidst som altid, og fik den laekreste frokost. Saa gik avartar videre til det sted hvor vi skulle kaste anker for natten. Turen der til var ikke bedre end foerste, saa igen blev vi lidt soesyge iagn, men humoeret var stadig vaek i top:)Om aftenen fik vi igen rigtig rigtig laekker mad, og vi sad alle og fik en oel efter. Men fordi det havde vaeret en haard dag gik vi tidligt i seng.
Anden dag skulle vi ind paa land og se den beroemte og vildt flotte Whitheaven beach. Vi havde set det paa billeder saa havde store forventninger, men da det havde blaest saa meget var der desvaerre ikk saa meget at se, men flot var det stadig vaek!Her moedte vi ogsaa vores kaere Kaswell som desvaerre havde faaet 'Bedbugs' fra hans baad:S Han er saa uheldig med det! Og for foerste gang laenge var vi uheldige med vejret, for det begyndte at regne lidt.
Vi kommer saa ud paa baaden igen og sejler videre, hvor der saa kommer et uvejr over os. Det styrt regnede og vi blev noed til at sidde udenfor for ikke at blive alt for soesyge, selv om det ikke hjalp meget. Efter et par timer lysnede det op igen og vi kastede anker og kom ud og snorkle igen. Det var virkelig saa flot her, og vi saa en Kaempe fisk i alle verdens farver som man kunna faa lov til at roere og svoemme med. Efter det var humoeret helt i top igen, efter den lille nedtur med regnen. Det blev faktisk helt vindstille og vi saa den flotteste solnedgang. Vi lagde anker igen og fik sat en fest igang. Da der var en der havde foedselsdag, blev der gaaet til den med snorkelbong og det hele. Vi havde det fedeste crew med os, bland andet en fantastisk kok, som ogsaa var med paa den. Men ikke flere detaljer fra den aften;)
Naeste morgen, med lidt toemmermaend tog vi ind til en fantastisk flot strand, hvor vi laa et par timer. Saa gik turen hjem ad og vejret den 3. dag var perfekt:) Men det var ikke helt slut endnu, for om aftenen skulle vi moedes igen og have et par after-party-drinks. Det endte med at blive en rigtig sjov aften, og god afslutning paa 3 fantastiske dage paa havet...

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej Marie Louise
Du skal lige vide at jeg læser din blog.
Hvor er det herligt at læse om alt det du oplever.
Vi ses til sommerfest i Tebstrup.
Kh. Ove