mandag den 21. april 2008

Noosa, Australian Zoo

Naeste Stop paa turen var Noosa, hvor vi vavde to overnatninger. Foerste aften moedte vi 2 af de danskere som vi snakkede godt med i Surfers Paradise, og vi havde en hyggelig aften med. Vi moedet blandt andet et par lokale drenge som vi var hjemme ved og besoege. Vi var nede og se solnedgangen ved stranden, som var saa flot!
Naeste dag skulle vi til Australian Zoo, som egentlig var grunden til at vi var kommet til Noosa. Vi skulle koere med bus i et times tid, hvor vi i bussen saa en film om Steve Erwins liv, som virkelig gjorde, at vi blev mere opsatte paa at komme der til. Det regnede lidt, men det var en god dag at tage i Zoo paa:) Vi saa en masse flotte/sjove/spaendende dyr, og de fleste af dem var australske dyr. Vi fodrede elefanter, sammen med alle de andre smaa boern:), klappede koalaer og kanguruer. Vi saa ogsaa kaempe korkodiller, utroligt at de virkelig har fanget dem. Vi var ogsaa inde og se et fantasktsk fugle show. Svaert at forklare saa det lyder spaendende (for det var det), men de kunne styre fuglere bare ved at pifte et par gange, og saa vendte de rundt i luften. Bagefter var der krokodille show med Steve Erwins kone Terri og hans bedste ven. De plaskede rundt nede i vandet med en kaempe krikodille, lige som at se en film med Steve. Det mest fantastisk ved haven var, at ved alle dyrene var der sat skilte op hvor der stod hvem der havde fanget dem (for det meste Steve) og hvor og hvordan de var blevet fanget. Man blev helt bevaeget over det, og specielt under showet hvor de fortalte om ham og alle de gode ting han har gjorde for dyr igennem hans liv.
Vi havde en rigtig hyggelig dag i Zoo, laenge siden vi har vaeret i saadan et:)Naeste morgen gik turen videre til Town of 1770. Vi kom til et rigtig hyggeligt hostel med rigtig jungle atmosfaere. Der var ikke rigtig det store at lave der, men vi havde en hyggelig aften paa stranden med lidt vin:) Vi skulle saa tage natbussen videre til Harvey Bay. Hvor fordaerdelig det saa end er at sove i en overfyldt bus, var det en gratis overnatning for os, dejligt.

Ingen kommentarer: