fredag den 25. april 2008

Rockhampton, Capricorn Dave

Vi blev hentet af Dave efter noget tids venten, og koerte ud af mod bushen. Paa vejen der ud gik snakken om dengang han havde Jack ass holdet med paa tur, pludselig finder han saa en pose frem og fortaeller at grunden til at han var kommet forsent var at han lige skulle fange en slange, som var i den pose han fandt frem. God start taenker vi. Da vi naar til bushen stoppet vi et sted for at slippe slangen fri og for at se om vi kunne finde andre, men kunne vi desvaerre ikke. Vi fik tilgengaeld lov til at holde den slage vi skulle slippe fri, som var en trae python.
Saa koerte vi videre til et andet sted, hvor vi fandt en masse KAEMPE giftige froer, og vi saa ogsaa en anden meget giftig slange. Vi fandt ogsaa en Gold web edderkop, som laver det flotteste gyldne spind. En ret stor edderkop som vi fik lov til at holde. Meget graense overskridende!
Der efter stod den paa mudder badning og frokost. Vi statede med at hoppe ud i en lille soe, hvor efter Dave ogsaa hoppede i. Vandet var helt brunt, men det var pga. tea tree olie. Det var faktisk ret laekkert. Saa pludselig dykkede Dave ned og kome igen op med tre klatter mudder i haanden. Det var tea tree mud, som vi saa skulle smoere os ind i. Det var ret sjovt! efter lidt tid var mudderet torret ind og vi kunne igen hoppe i vandet for, at faa det af igen. Efter den omgang mudder badning, var vores hud bloed og laekker. Og saa stod den paa en dejlig frokost!
Naeste stop var ogsaa for at finde edderkopper, men denne gang var det de kaempe Huntsmen vi skulle finde. Dem fandt vi ogsaa et par stykker af, begge paa stoerrelse med en voksens mands haand. Dem fik vi saa sat i hovedet og fik nogle fede billeder! Marie Louise fik begge to:S
Saa koerte vi videre til et sted hvor vi skulle danse den beroemte ants-dans. Vi fandt et godt myrebo som vi trampede paa og myrene blev crasy og gik til angreb paa os. Konkurrencen gik ud paa at man skulle staa saa lang tid som muligt med myre over det hele. der gik kun 20 sek saa blev vi noed til at loebe vaek og saa startede ants-dansen, for at faa myrene vaek. Til slut saa vi den flotteste solnedgang sammen med Dave. En spaendende og oplevelsesrig dag, men en crasy bushman!

Ingen kommentarer: