fredag den 25. april 2008

Fraser Island, den stoerst sandoe i verden!

Efter en overnatning paa hostel, Beaches, i Hervey Bay, moedte vi naeste morgen vores gruppe som vi skulle vaere sammen med i da naeste 3 dage paa Fraser Island.(Fraser Island er den stoerste sandoe i verden, og den eneste moede man kan komme frem paa, er via en bil med 4x4wd). Vi fik handlet ind og afsted var vi.
Vi ankom til Fraser island, efter en 30 minutters tid med ferge. I loebet af de tre dage, oplevede vi bla. utrolige smukke strande (nogle af verdens top 10, smukkeste strande). Vi svoemmede i brune soere(pga tee tree olie) hvilket var utroligt laekkert. Det lyder maaske ikke saadan, men det var det. Vi svoemmede ogsaa med en masse smaa skildpadder ret sjovt, at svoemme lige ved siden af dem. En Champange-pool var vi ogsaa forbi, hvor vi igen svoemmede med en masse bobler omkring os, som virekede som navnet Champange-pool-bobler, sjovt! Vejret var perfekt hver dag, heldigt, da den gruppe der kom hjem da vi skulle afsted havde haft regn alle 3 dage.
Hver aften lavede vi mad og hyggede med sjove lege og snakke. Vi saa den smukke stjerne himmel, og derefter hoppede vi ind i vores medbragte telte og gik til ro. En af dagene laa vi ved en soe og lukkede alle oejene for en stund, da der puldselig er en af drengene der hvisker "dingo, dingo" Julie kigge op, og saa staar der en dingo og naesten slikker Marie Louise i panden. Vi blev ret forskraekket, men det viste sig at var ganske harmloes.
Alt i alt var det en speciel oplevelse, at koere rundt paa en strand i tre dage, men vi havde en super gruppe, saa vi noed det!
Greyhound bussen gik videre til Rockhampton ved 4 tiden saa den hoppede vi paa...

Ingen kommentarer: