onsdag den 7. maj 2008

Cairns, Cape Tribulation

Carins var vores sidste stop i Australien, hvor vi ikke rigtig lavede saa meget andet end at hygge os og drikke de sidste Australske oel og koebe de sidste sovuniers. Vi boede paa et rigtig fedt hostel med gratis aftensmad og billig bar.. Julie var ude og Bongi jump, som var noget af det vildeste. Marie Louise kunne desvarre ikke komme med i bussen, saa hun tog hen til lagounen i stedet for. Heldigvis var der 4 andre danskere som jeg kunne snakke med, saa vi beroligede hinanden. Troede det vildeste ville vaere at gaa op af trappen som gyngede i vinden, men da jeg stod ude paa kanten og skulle til at hoppe, var det ret skraemmende! Men jeg hoppede inden han havde talt til 5, ret stolt hehe. Det var viekelig saa fedt... Ellers tog vi paa en tur til Cape Tribulation hvor vi var ude og Jungle Surf. Jungel Surfing var en oplevelse, som vi ikke lige glemmer. Vi hang paa hoved og firede os ned gemnnem den vilde jungel, 26 meter over jorden, med nogle skoere guider.
Vi kome tilbage til Cairns og havde nogle dejlige afsluttende dage, hvor vi igen moedte Kaswell, vores gamle ven. Hyggelig afslutning paa en fed tur i Australien.



Et farvel til Australien bliver det nu, trist, men vi har nogle fantastiske minder her fra. Vi har haft en fantastisk rejse i dette spaendende land. Vi har oplevede saa meget godt, saa det er med flere blanede foelser, at vi rejser til Thailand. Vi vil savne vores tid i Australien, men glaeder os rigtig meget til, at se hvad Thailand byder os...

Ingen kommentarer: