fredag den 14. marts 2008

From Melbourn to Adelaide -The Great Ocean Road

Saa er vi kommet godt fra Melbourn og til Adelaide.

Vi blev hentet i St. Kilda i melbourne, af "Going south tour". Bussen vi var med, var flydt med en masse tysker, som vi skulle tilbring de naeste tre road-trip-dage med. De var meget soede, saa det var fedt, og vi fik okay hurtigt nogle gode og sjov samtaler.
1. dag: koerte vi paa selveste Great Ocean Road, hviklket var utrolig smukt. Vi saa ogsaa nogle Koalabears og vi var paa Apollo beach hvor vi rigtig solede os, saa laekkert. Vi overnattede paa et hyggeligt hostels, hvor vi legede tegn og gaet med tyskerne, ret sjovt!
2. dag: vi saa de 12 Apostels fra en helikopter (faktisk 8 klippested ude i vandet ved kysten), hvilket ogsaa var super fedt. Derefter saa vi "london brigde", meget flot (dette er en kaempe klippesten i vandet, som er formet som london brigde). Herefter kom vi til vores hostel for den nat, hvor vi "great ocean road-gruppe" hyggede os om aften med oel..
3. dag: Vi var ude og "cave", saa fedt, vi var nede i en hule, hvor vi skulle have en kedeldragt paa, hjelm og pandelygte. Vi kravlede rund i de taetteste gange og provede en masse udfordringer. Saa det ville ikke vaere noget for personer med klastofobi. Det v ar virkelig aaadan en vild, fed og spaendende oplevelse.
Herefter ankom vi til vores hostels i Adelaide, hvilket er en rigtg hyggelig by. Vi har vaeret paa stranden. Paa vores hostel moedte vi et par, som spurgte omm vi ville have et job for en dag. Vi takkede ja, og blev hentede kl. 05.00 om morgen hvorefter vi blev koert ud til "Barossa valley" (en vin-ranch) saa vi skulle plukke druer. Paa vores tur, moede vi en masse sjove Inder, som vi havde en god dagmed. Vejeret var ca. 40 grader og det var virkelig haardt arbejde, men helt sikkert en spaendende oplevelse. Saa nu kan vi saette endnu et flueben udfor vores to-do-list. Super :)


Ellers er vi paa vej til Alice Spring, hvor vi skal paa en tre-dags tur ud til Ayers Rock. Det skal bliver super fedt..

Ha det dejlgit, vi tanker paa jer alle!

Ingen kommentarer: