torsdag den 17. januar 2008

Velkommen til min rejse blog

Så blev det endelig min tur til, at komme ud og opleve noget af den spændende verden som vi lever i. Så her kommer lige lidt rejseinfo, en slags start på det hele, inden jeg jo drager afsted ud i den stor hvide verden.


Som i sikkert ved, så skal jeg jo rejse med en pige, ved navn Julie. Historien mellem Julie og jeg er på en måde noget fantastisk synes jeg selv, så den synes jeg i skal have med.

Julie og jeg mødets over internettet via. www.backpacker.dk, hvilket er en hjemmeside, hvor min kan finde sig en rejsepartner og masse andre gode informationer om det, at rejser ud i verden.
I maj 2007 oprettede jeg en lille profil derinde, hvori jeg skrev, hvad jeg gerne ville med min rejse, og hvad jeg søgte af rejsepartner. Efter kort til, modtog jeg en masse mails fra forskellige personer, hvori de fortalte hvilke rejseplaner de havde og om det var noget for mig. Midt i juni modtog jeg en mail fra Julie. Julie skrev, at hun gerne ville nogle de samme ting som mig, og følte, at vi havde de samme tanker om rejsen. Vi ville begge gerne ud og opleve en masse kulturelt, prøve ting vi ellers ikke lige vil kunne prøve i Danmark, møde nye spændende mennesker, feste og bare have det fedt.
Så efter en del mailen frem og tilbage, valgte vi i september, søndag d. 9 2007, at mødes i Århus ved domkirken og derefter tage på Café Smagløs, for at se om vi kunne finde ud af noget sammen. Dagen kom, og jeg var virkelig spændt, det føltes nærmest, som om det var en lille date jeg skulle ud på :) Men snakken gik livligt, og det er lidt sjov, at Julie og jeg begge er 20 år, har begge ring i næsen, har næsten samme højde og drøjde, har begge en lillebror på de 17, og det viste sig også, at vi begge holder meget af heste, og inden vi næsten viste af det, så have vi bestemt, at vi skulle opleve en spændende rejse sammen. Så efter en hyggelig stund på caféen, tog vi hver i sær hjem med et stort smil og spændende tanker om vores fremtidig rejse.
Vi mødes igen sidst i september, d.29-30 2007, hvor jeg drog til Randers (der kommer Julie fra). Vi hyggede rigtig meget, og jeg fik hilst både på familie, hunde og hendes hest.
Derefter blev det det november, d.3-4 2007, og det var nu Julies tur til, at drage afsted til Skanderborg, nærmere Tebstrup og besøge min familie, min hund og heste, det var en super weekend.

Det er virkeligt, utroligt, hvordan Julie og jeg har "fundet hinanden" som rejsepartner, men indtil nu, så virker det bare som om, at vi bare er som pot og pande ;) Det er virkeligt super. Så nu ved i hvem jeg skal rejse med, og lidt om hvem Julie er.


Håber i vil læse med her på min blog, og i må meget gerne komme med en lille kommentar, det er jo så hyggeligt, men hej så længe :)

3 kommentarer:

Jette og Allan sagde ...

Rigtig flot hjemmeside

God tur

pædagogen sagde ...

Hej søde Marie O Louise
Godt at høre, at du er kommet godt til Kina.....Det lyder som om der allerede er fuld fart på???? Men du skal vide, at når du en gang vender tilbage til lille DK, så skal jeg nok sidde på en cafe og vente på dig (bare for du ved det, fik nemlig ikke svaret dig, inden du rejste).
Pas godt på dig selv og ha det sjovt.
PS. ville ikke have skrevet det, men gør det alligevel, for jeg SAVNER dig i bhv, så når jeg nu må savne, så har du at have det rigtig sjovt og nyde dit rejseeventyr.... Mange mange tanker og knus fra pædagogen

Anonym sagde ...

Hej søde Marie!

Uuuuh jeg har tænkt meget på dig. Desværre har jeg først nu overvundet min træthed efter hektiske og lange arbejdsdage til at kunne sætte mig ned og læse lidt om, hvordan det hele har været for dig/jer (indtil videre) - og det ser da ganske godt ud!
Bliv endelig ved med at skrive herinde, når tiden er til det, det er rigtig rart for bekymrede sjæle herhjemme - især for mor og far, vil jeg tro ;)
I øvrigt vil jeg skynde mig at skrive rundt til pigerne, for tror desværre ikke der er mange af dem, som har fundet ud af, at der er en lille slåfejl i din besked med adressen hertil (du har skrevet ml-sl) - selvom den er ganske let at regne ud, at det sidste l skulle have været et j :)

De bedste og varmeste tanker herfra, i det lille, kolde Danmark. Take care!

Fie