onsdag den 4. juni 2008

Koh Phangan og Koh tao

Afsted det gik, ned til de pragtfulle oeer som vi havde glaedet os saa meget til. Vi tog natbussen sammen med Zeth, Cilotte og vores guide Gitte(som altsaa ikke var paa job mere!!) og hendes veninde. Vi steg ud af bussen tidlig morgen og tog faergen videre til Koh Phangan, hvor vi blev koert hen til den strand hvor det hele sker. Vi var saa heldige af finde et vaerelse til os 4(os og Zeth og Cilotte) til kun 600 bath om dagen (det er ca. 20 kroner pr. mand), og kun 5 min fra stranden. Men vi raabte hvis hurra lidt for tidligt, for da vi kom hen til vaerelset var det ikke meget andet end en kaelder med 4 madrasser paa gulvet. Men efter vi flyttede ind med alt vores rod blev det nu ganske hyggeligt, vi fik hurtigt lavet kaelderen til vores lille koh-phangan-hjem :)
Det viste sig at vaere en rigtig hyggelig by med masser af unge mennesker og en fin strand. Godt nok var der smaa gobler i vandet der stak, men det tog vi ogsaa med. Cilotte havde efter et scooter styrt, faaet 7 sting i panden og lidt skrammer hist og pist, saa maatte ikke komme i vandet:(
Men vi var jo ogsaa mere eller mindre kommet for at opleve det der Full-Moon-Party som alle snakkede om, som er verdens stoerste strandfest der holdes den 20 hver maanede i hoejsaessonen. Dagene op til gav vi den ogsaa rigtig meget gas, og havde det super fedt! Vi havde aldrig set en noget lignende... Saa mange mennesker, ja ca. 10-30.000, som danser vildt rundt paa en strand fyldt med boder der solgte buckets med alt det sprut hjertet begaere. Zeth var lidt beruset en aften og skulle selvfoelgelig hoppe i fierrobe som svingede paa stranden. Han fik foden viklet ind i det, og maatte til laegen naeste dag. Han var nu ogsaa i forbindeing og matte heller ikke bade, koent par vi havde med os:) Saa kom selve Full Moon aftenen og lidt for mange buckets de andre aftenener gjorde at vi tog det bare lidt roligt:)

Den 22. tog vi baaden til Koh Tao hvor vi skulle tage vores dykkercertifikat. Foerste dag var bare teori i klasselokalet, og en masse sider som skulle laeses til naeste dag. Naeste dag var der lidt teori og saa i poolen hele eftermiddagen, virkelig spaendende, saa nu glaede vi og rigtig til at komme ud paa det aabne hav. Vi havde faaet dansk instruktoer, Claes som var rigtig herlig. Vi var ogsaa kommet paa hold med Toke og Simon som vi havde moedt og snakket med foer, saa det var bare perfekt. 3. dag var det op kl. halv 7 og med baden ud til Mango Bay hvor vi skulle dykke vores foerste dyk. Det var en helt fantastisk oplevelse, som at komme ud i en helt anden verden. Andet dyk i Japanise Garden gik meget bedre og selvtilliden var helt i top.
4. dag og sidste dag havde vi to virkelig gode dyk ned til 16 meter. Vi saa de flotteste fisk og en havslange. Vi hyggede og paa baaden med vores gruppe, og moedtes om aftenen hvor vi saa den video som der var blever optaget af os da vi dykkede. Zeth og Cilotte var ogsaa kommet til Koh Tao saa vi havde en hyggelig aften. Naeste dag flyttede vi til stranden ved siden af hvor der skulle vaere lidt mere liv. Det var der ogsaa og vi moedet en masse danskere som vi havde en hel uges hygge med. Vi snorklede de mest smukke steder og fik den sidste sol, blev dog lidt braendte:)

Med disse fantastiske oplevelser, var det et trist farvel til de smukke oeer som vi virkelig har haft det fedt paa! Op til Bangkok og proeve jakke og kjoler som vi havde faaet syet specielt til os, hvilket bare er blevet saa flot. Vi var oppe og faa en sidste drink i Sky bar, som er en bar der ligger paa 64. etage. Der var den vildeste luxus og saa flot en udsigt over det meste af Bangkok.
Og ja, nu vare det saa ikke mange timer inden vi sidder sammen med familien paa en resturant i Aarhus, og fortaeller om dette helt uforglemmelige eventyr vi har vaeret paa, og om det venskab for livet vi forhaabentlidt ogsaa har faaet:)