onsdag den 13. februar 2008

tirsdag den 12. februar 2008

onsdag den 6. februar 2008

Afslutning fra Kina, velkomsthilsen til Australien...

Naa,nu er vi saa ankommet til Australien.. Det hoere i mere om, men foerst lige en lille "afslutning" fra Kina.
Det var en fantastisk hyggelig og spaendende oplevelse, at vaere med til en rigtig the-cermony i Kina. Vi oplevede hvordan man virkelig laver the. Vi sad der i nogle timer, og bare sugede til os.. Vi fik the, som gjorde os afslappet og hyggelige i kroppen og the, som virkelig kvikkede os op, super fedt!
Saa derefter, tog vi til en ogsaa super oplevelse, nemlig kinesisk spa. Det var saa vildt. Vi blev modtaget af de fineste smaa kineser, som foerte os til alle badene. Vi fik peeling, med maelk og massage og meget mere, ogsaa noget svaert at forklare, men fantastik!
Saa blev det loerdag og det vil sige, go-to-the-big-city-and-party!!!!! Vi spiste foerst en rigtig kinesisk middag, som gerne bestaar af flere forskellige plats, med masser af spaendende kinesisk mad og virkelig meget sur/soed sous, dog mest surt... Derefter fulgtes vi med vores "guide" dan og et dansk par, som var ankommet i loebet af dagen. Vi startede ud paa en lille hyggelig bar, hvor vi spillede spil og hyggede. Der efter tog vi vider til bar-street, hvor det ja, gik lidt vildt for sig. Sjovt. da det var ved, at blive lyst tog vi vider til kinesisk morgenfest i de gamle hutonger... super aften/morgen!
Soendag tog vi ud til den forbudte by, super spaendende. Derefter tog vi i kinesisk teater, hvor vi saa et vildt utrolig kinesiak akrobatik show. Saa vildt, hvad de kan goere med deres krop.
Mandag, var afrejse dag, og vi kunne lige naa, hurtigt, at komme ud og se "Summer palads", en utrolig flot park. Vi saa ogsaa nogle spaendende templer!

So thats it from China.. Ni hao...


And Welkomme to Australia :)
Vi ankom til melbourne, efter en lidt hektisk tur.. vi kom nemlig forsent til vores fly i sydney, men til vores held, viste det sig ogsaa, at vare noget forsinkede, saa vi endte med, at komme med det rigtige fly efter en del loeben fra forskellig gates til den rigtige.. men vi klarede det! I melborune, blev vi hentede af Kevin, som er en lille slags far for os her paa Balmoral, som rideskolen/ranchen hedder. Vi blev koert til en resturant, hvor Julia (vores mor) og Jamie (vores soester) spiste. De er super fine, og vi skal nok komme godt ud af det sammen. Stedet her er super godt. De har 6 virkelig flotte hingste her, og masser andre heste. Imorgen, skal vi proeve vores foerste ridetur her, saa fedt... Der er rigtig mange soede piger her, som ogsaa arbejder her. Faktisk allerede paa fredag, skal vi ud og shoppe med dem og loerdag skal vi til en eller anden foedelsdagsfest inde i melbourne med dem :)

Haaber i alle har det godt derhjemme!